Műköröm díszítési technikák

A műköröm és gél lak díszítése ma már az egyik legkedveltebb szolgáltatás. A Vendégek egyre szívesebben választják a különféle díszítési technikákat, ezzel is feldobva megjelenésüket, stílusukat.

Az alábbi cikkben összegyűjtöttem Nektek a legkedveltebb díszítési technikákat, inspirációkat, hogy már csak azt kelljen kiválasztani, melyiket készítsem el Nektek legközelebb 🙂

Díszítő kövek

A különféle díszítő és strassz kövek tökéletes kiegészítői lehetnek bármilyen műkörömnek, vagy gél lakk technikával készített körömnek. Rengeteg színben és formában léteznek, lehetnek csillogó vagy matt felületűek is attól függően, hogy a Vendég éppen milyet szeretne.

Bármelyik körömre felhelyezhető, de manapság leginkább a középső, illetve a gyűrűs új körmein találkozhatunk ezekkel a díszekkel. A kövek elrendezésével tovább tudjuk fokozni az összhatást, így a lehetőségeink szinte végtelenek. Feltehetjük V alakban, vagy szorosan a körömágy mellé is, de akár különböző mintákat is kialakíthatuk belőle. Az Elite Nails Szalonban minden elképzelésedet megvalósítom, legyen szó bármilyen formáról, mintáról vagy akár díszítésről.  

Tűhúzásos Technika

Egyszerű, de még is látványos hatás érhető el ezzel a technikával. A műköröm, vagy gél lakk alapba a megkötés előtt a kiválasztott színnel pöttyöket helyezekünk el, majd díszítő tűvel különböző irányokból, szép vékonyan vonalazzuk az adott minta szerint.

Ezzel a technikával virágokat, hópihéket, csillagokat és rengeteg különféle mintát lehet készíteni akár műkörömre, akár gél lakkra. Ha Te is szeretnéd kipróbálni, hogyan mutat a tűhúzásos technika a körmeiden, akkor várlak szeretettel Budán, az I. kerületben található Elit Nails szalonomban. Foglalj időpontot online, mindössze 1 perc alatt.

Sellőporos technika

Ez a technika egyre nagyobb teret hódít a műkörmösök világában. Tökéletesen mutat bármely színű körömlakk mellé, így egy igazi jolly joker választás lehet a Vendégek számára.

Bármilyen szín mellé használható, így egy igazán stílusos, egyedi és csillogó összhatást érünk el az elkészült műkörmön, vagy gél lakkon.  Ha kedvet kaptál a sellőporos teschnikához, inspirálódj munkáimból, és jelentkezz be hozzám online, az Elite Nails Szalonba Budán, az I. kerületben.

Festett minták

Olyan apró felületen, mint egy köröm, igazi kihívás kézzel festett mintákat készíteni. Rengeteg egyedi kéréssel fordulnak hozzám a Vendégeim, én pedig legjobb tudásom szerint teljesítem minden elképzelésüket A leggyakoribb kérések közé tartoznak a kezdőbetűk, szimbólumok, római számok, de készítettem már virágokat, márkajelzéseket, vagy egyéb nonfiguratív mintát is. Főleg ünnepekkor készítek rengeteg festett mintát, a kéréseknek tényleg csak a képzelet szabhat határt. Ez egy igazi univerzális technika, amely egyaránt jól mutat gél lakkon, és műkörmön is.

Ha egyedi elképzelésedet szeretnéd viszontlátni körmeiden, akkor válaszd az Elite Nails Szalont Budán, az I. kerületben!

Matt hatású technika

Manapság egyre nagyobb teret hódít a matt műköröm, vagy gél lakk. Első látásra talán egyszerűnek tűnik, a matt felület letisztult, de még is egyedülálló hatást kelt. Egy különleges mattító lakk segítségével készítem el a matt hatású körmöket, melyet a festett körömre, utolsó rétegként helyezek fel. Ezzel a technikával 30 mp alatt érhető el a tökéletes matt hatás.

Különleges, de még is egyszerű műkörmökre vágysz? Akkor jelentkezz be hozzám online még ma, mindössze 1 perc alatt.

Ombre technika

Az Ombre technikával színátmenetet festünk a műkörmön. Nincs éles határvonal a két szín között, kicsit olyan, mintha „összemosnánk” a két szint. Ezt a technikát, legtöbb esetben fehér színnel kérik a Vendégeim, és általában egyedi alkalmakra szokták viselni. Gyönyörűen mutat esküvőkön, szalagavatókon, elegáns és egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Ha egyedi, szakértelemmel elkészített körmöket szeretnél, akkor válaszd az Elite Nails Szalont Budán, az I. kerületben!

Jelentkezz be hozzám online!