Hogyan válassz műkörmöst?

Általában, amikor elhatározzuk magunkat, hogy műkörmöt szeretnénk, akkor kétféleképpen választunk. Az egyik opció, hogy az interneten keresztül kezdünk el műkörmös után kutatni, a másik pedig, hogy ismerősünk ajánlja a saját körmösét (bár ebben az esetben is az interneten fogunk meggyőződni arról, hogy számunkra is valóban szimpatikus-e az adott műkörmös szakember munkája.)

Fontos, hogy mielőtt letennéd a voksod legújabb körmösöd mellett, nézz egy picit jobban utána, hiszen egy hónapig a kezeden viseled a munkáját. Ha nem megfelelő anyagokkal vagy technológiával dolgozik, akkor komoly allergiás reakció, vagy egy elrontott műköröm lehet az ára.

Érdemes annak is utána nézni, hogy:

» milyen anyagokkal dolgozik

 

» mennyire követi a legújabb trendeket

» milyen munkát végez

» milyen áron dolgozik

Önmagában már az, hogy jelen van egy körmös szakember valamelyik közösségi oldalon, esetleg még weboldala is van, sok mindent elmond róla és a vállalkozásáról. Már az is felkelti a szimpátiát az adott műkörmös felé, ha egy folyamatosan frissülő Facebook és/vagy Instagram oldalt kezel, ahol inspirálódni és gyönyörködni tudsz a munkáiban. A vizualitás nagyon fontos a mi szakmánkban, így egy jól felépített oldal és sok referencia munka miatt Te is könnyebben fogsz választani.

A legtöbb esetben nincs is szükség másra, annyira beszippantanak a szép képek és az inspiráló műkörmök, de azért ezen kívül tartsd szem előtt a fenti szempontokat is.

Ha szeretnéd tudni én hogyan építem a műkörmöket, illetve hogyan készítem el a legkülönfélébb mintákat és színeket gél lakk használatával, tekintsd meg munkáimat, és foglalj hozzám időpontot online!

Érdemes elolvasni a Facebook oldalra érkező véleményeket és értékeléseket, ezen felül pedig ha még weboldallal is rendelkezik a kiszemelt műkörmös, akkor ott a képzéseiről, verseny eredményeiről, szolgáltatásairól, tanácsairól és magáról a műkörmösről is még többet tudhatsz meg.

Bármelyik műkörmös mellet is döntesz, mindig alaposan gondold át a lehetőségeket!

Ha egyedi, szakértelemmel elkészített körmöket szeretnél, akkor válaszd az Elite Nails Szalont Budán az I. kerületben! Több éves szakmai tapasztalattal, és rengeteg elégedett Vendéggel a hátam mögött biztosan állíthatom, hogy nálam a lehető legjobb kezekben lesznek körmeid.

Ha minőségi alapanyagokból készülő és garantáltan tartós műkörmöket szeretnél, jelentkezz be hozzám online, mindössze 1 perc alatt! Várlak szeretettel!