Vélemények

 

 

Csaba remek szakember, mindig makulátlan körmöket készít! Már az előző munkahelyén is hozzá jártam es mivel mindig gyönyörű munkát végez természetesen követtem őt az EliteNails-be is, így már körülbelül 5 éve vagyok a vendége. Ha valaki igazán szép manikűrt szeretne akkor mindenképpen őt ajánlom, az 5 év alatt sosem ért csalódás!

Czine Fanni

Csabi a legszuperebb gél lakk specialista, immáron 2 éve járok hozzá, a legnagyobb megelégedettséggel. Bátran ajánlom mindenkinek, aki 3-4 héten át tartó, precíz, gyönyörű körmökre vágyik. Szerencsésnek tartom magam, hogy a Facebook-on teljesen véletlenül felfedeztem Csabit, a gél lakk specialistát. Nagyon jó beszélgető partner is egyben ?

Almási Zita Erika

Közel egy éve járok rendszeresen Csabához, és nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. Mindig precízen, igényesen dolgozik, és a körmeim akár 4-6 hétig is hibátlanok maradnak annak ellenére, hogy sportolóként az átlagosnál nagyobb igénybevételnek teszem ki őket.

Boller Anna

Több mint egy éve járok Csabához és azóta többször kaptam pozitív visszajelzést a körmeimre. Mindig tökéletes munkát végez. Nagyon könnyű hozzá időpontot foglalni online. Soha sem kellett várakozzak, mindig a megbeszélt időpontban tudtunk kezdeni így könnyen beilleszthető a napirendbe. Csak ajánlani tudom!

Fodor Annamária

Csaba nagyon kedves, precíz, és -ami nekem a legfontosabb- gyorsan készít csodás körmöket! A géllakkos körmöm nem törik be, nem pattogzik le, tartós, nincs rajta megfolyás. Csak ajánlani tudom!

Kovács Alexandra

Maximálisan elégedett vagyok Csabi munkájával. Mindig csodaszép körmöket varázsol nekem, amik 3-4 hétig is simán bírják a gyűrődést. Az online időpontfoglalás nagyon kényelmes és gyors.

Dobolyi-Péterdi Melinda

Sajnos munkaváltás miatt nem lehet épített körmöm már, se géllakk, de amig volt és Csaba csinálta nekem őket, mindig elégedett voltam. Szuper munka!

Viktória Anna

Egy éve járok Csabához és minden alkalommal elegedetten távoztam. 3 hét alatt meg sem mozdul a lakk?? Mindenkinek ajánlom ?

Holler Flóra

Évekig kerestem olyan szakembert, akire rá merem bízni a körmeimet. Sok-sok oldalt és képet néztem végig mire ráakadtam Csabára. Fantasztikus munkát végez minden alkalommal. Hihetetlenül precíz és gondos és persze egyszerűen gyönyörű a végeredmény. Emellett látszik, hogy energiát fektet abba is, hogy kiválogassa a legjobb anyagokat és csak azokat használja. A személyisége pedig szintén olyan, ami már az első alkalom után meggyőzött, hogy jó helyen vagyok. Korrekt és egyenes. Remélem, hogy „együtt öregszünk meg” és soha nem kell máshova mennem. 🙂

Magyary-Kossa Krisztina

Most voltam először Csabánál, nagyon szépen, precízen dolgozik. Az online időpontfoglalási rendszer külön plusz pont. Csak ajánlani tudom Őt!

Forrai Anna

Mindig elégedetten távozok, nagyon szépen dolgozik, alapos, precíz és mindig oda figyel a legapróbb részletekre is és nagyon jó társaság ?

Tóth Orsolya

Heti 6-7 edzés mellett is kibír 4-5 hetet a körmöm mindig. Teljes szívből ajánlom!!?☺️

Wiemann Petra

Csaba mindig nagyon nagy alapossággal készíti el az általam kért körmöt. Csak minőségi munkával elégedett, maximalista. Mindig pontos és kifejezetten szeretem, hogy online tudok foglalni nála időpontot. Csak ajánlani tudom őt!

Cserna Barbara

Csabahoz nehany honapja jarok, de mar jelentos pozitiv valtozas tapasztalhato a kormeimen. Igenyes professzionalis kezapolo miinosegi top termekekkel. Mindenkinek ajanlom ot. ?

Varnai Krisztina

Csaba nagyon szepen, precizen es nem utolso sorban gyorsan dolgozik 🙂

Palovecz Sandra

Csabi nagyon precíz, alapos! Gyönyörűen dolgozik! Már 2 éve csak hozzá járok 🙂

Reményi Zsuzsa

Csaba nagyon alaposan, precízen dolgozik. A végeredmény mindig nagyon szép és tartós! Szívből ajánlom mindenkinek!

Horváth Krisztina

Nagyon ügyes, nagyon kedves csodaszépek a körmeim mindig ?

Botos Nóra

Nagyon kedves, segítőkész és profi munkát végez, mindenkinek ajánlani tudom!

Géczi Georgina

Ajánlom mindenkinek, gyors és szép munkát végez.

Magyar Mónika

Mindig nagyon tartós körmöket kapok itt, szuper színválaszték és jó hangulat! Csak ajánlani tudom!

Gulyás Bianka

Igényes munkát végző, profi szakember? További sok sikert kívánok !!!? csak így tovább ?

B. Krisztina

Teljes mértékben elégedett voltam a szolgáltatással. Tartós és szép munka.

Svraka Rita

Nagyon tudom ajánlani Csabit, aki szuper körmöket csinál nekem mindig 🙂 Minden téren rugalmas es mebízható.

Gáspár Lili

Pár hónapja kezdtem el Csabához járni géllakkozásra, maximálisan elégedett vagyok. Mint első alkalommal kiderült, sajnos „körömreszelő-fóbiám” van :), de ő nem adta fel, hajlandó volt kísérletezni, hogy mindkettőnk számára egy elfogadható megoldást találjunk, ami úgy tűnik, sikerült is. Így most már nem csak gyönyörű, ápolt kézre és körmökre számíthatok, hanem egy stresszmentes kezelésre is. Csak ajánlani tudom Csabát precizitása, figyelmessége és a szép végeredmény miatt, ami valóban kitart három hétig is. Az internetes foglalás is nagyon jò, nem kell telefonálgatni, emailt írogatni, megvan az egész 1 perc alatt ?.

Szabó Eszter

Sokáig kerestem azt a szakembert, akire rá merem bízni a körmeimet, úgy hiszem megtaláltam. Csaba precíz és gyors, a végeredménnyel minden alkalommal maximálisan elégedett vagyok! A szép és tartós körmöket ezúton is köszönöm Neki!

Varga Renáta

Csaba nagyon alaposan és precízen dolgozik. Már lassan 4 éve járok hozzá, és a végeredmény mindig nagyon szép és tartós! Küzdősport mellett sem pattogzott le, vagy tört le soha a körmöm. Szívből ajánlom mindenkinek! ?

Kósik Dorottya

Csaba mindig gyonyoru kormoket varazsol a kezeimre. A profizmusa, alapossaga, reszletekre valo odafigyelese miatt tettem le mellette a voksomat honapokkal ezelott. Fantasztikus minosegben dolgozik, harom hetet is minden gond nelkul kibirnak a kormeim. Orulok, hogy megtalaltam!

Czintos Orsolya

4 hónapja járok géllakozásra Csabihoz, aki kiváló munkát végez minden alkalommal. Szuper gyorsan elröppen az az 1 óra amit nála töltök, és nem csak azért mert gyorsan dolgozik, hanem mert el is lehet csacsogni vele az időt közben 🙂 Van online időpontfoglalás és instant utalásos fizetés.

Sziroczák Laura

Csaba végtelenül kellemes személyiség, és perfekcionista munkamoráljának eredménye kifogástalan minőségű, gyönyörű és tartós körmök. Örülök, hogy megismerhettem.

Szabó Renáta Edit

Szakmailag és emberileg is nagyon elégedett vagyok! Csaba nagyon precíz és hosszantartó munkát ad ki a kezeiből minden alkalommal. Mindenkinek őszintén ajánlom!

Kozár Viktória

Nagyon meg vagyok elégedve a Csaba munkájával!!??? A gél lakk tartós és szép! Online foglalás praktikus! Ajánlom mindenkinek!!??

Bernadett Répás

Fantasztikus! Első alkalommal egy lepattant köröm pótlása miatt jöttem Csabához, mert egyedül ide tudtam sos időpontot foglalni. A pótlást tökéletesen megcsinálta, annak ellenére, hogy hogy előtte nem ott, nem azokkal az anyagokkal, színekkel lett elkészítéve a zselés műköröm. Már akkor láttam, hogy legközelebb hozzá megyek, ha tölteni kell… Nem is bántam meg, mivel fél év után talán most először egyedül neki sikerült pontosan es hihetetlenül szabályosan eltalálnia azt a formát, amit mindig szerettem volna. Még így a lenövés alatt sem „demformálódik”! Precíz munkát végez, a színt úgy viszi fel, h az a lehető legközelebb legyen a köröm bőrhöz, máshol egy nap után olyan mintha máe legalább egy hetes lenövés lenne a körmömön. Arról nem is beszélve, hogy 3 hét után még mindig hivátlan a fényzselé! 😉 Nem bántam meg, hogy ide tévedtem!

Aphrodite Karagianni Natali

A munkájára igényes, kedves, vidám szakember Csabi, csak ajánlani tudom bárkinek, aki szép, dekoratív géllakkot szeretne készíttetni!

Böröczk Anita

Csaba nagyon precíz, igazi maximalista. Kiváló minőségű anyagokkal dolgozik és profi, tartós munkát végez, minden alkalommal csodálatos körmökkel távozok??? Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Pintér Edit

Nagyon elégedett vagyok és csak ajánlani tudom Csabát; az első szakember, akitől tényleg tartós géllakkot kaptam, miközben gyönyörűen is dolgozik, profi szakember.

Szantay Mariann

Csaba munkája eddig még sohasem okozott csalódást. Minden alkalommal maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel. Munkáját nagy alapossággal és precízitással végzi, gondosan ügyelve a részletekre. Az általa elkészített körmök jó megjelenést és magabiztosságot kölcsönöznek. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek fontos az igényes külső.

Orbán Nauzika

Korábban nagyon sok körmöst kipróbáltam, általában 10-12 napot bírt a gél lakk a kezemen. Sajnos nagy rossz, gyenge minőségűek a körmeim, de Csaba ezt is profin kezeli. Gyönyörű, precíz, igényes manikűrt készít, majd egy nagyon tartós gél lakkot. 3, akár 4 hétig is bírja a gél lakk, egyedül a lenövés miatt szükséges mihamarabb mennem. Nem is reméltem, hogy valaha 2 hétnél tovább bírja a kezemen a gél lakk, de Csaba megoldja. Legprecízebb körmös akivel találkoztam! Az időpontokat mindig tartja, nincs csúszás, ügyes, az egyik legprofibb körmös. Már több mint 2 éve járok hozzá és ez a jövőben sem fog változni.

Takács Anna

Az én körmöm elég nehéz eset, mert nem bír sok anyagot de Csabánál tartós és nagyon jó minőségű, formájú körmöket kapok minden alkalommal! A színválasztás is egyszerű, mert sok szép, minden stílushoz passzoló szín közül lehet választani.

Árpád Cecília

Kétszer voltam eddig, de már az első alkalommal tudtam, hogy a legjobb helyen vagyok.? Minden szempontból meg vagyok elégedve. Csabi abszolút figyelembe veszi az igényeimet, kéréseimet és nagyon szakszerűen, precízen, tisztán dolgozik.? Látszik, hogy élvezi és imádja a munkáját, csak a tökéletessel elégszik meg és ez számomra végtelenül szimpatikus.? Ezenfelül kedves, udvarias, tisztelettudó és figyelmes.?

Pók Ágnes

Visszajáró vendég vagyok, mindig elégedetten távoztam ?

Tárkányi Nóra

Nagyon ügyes. Precíz.

Suru Szilvi

Pontos, precíz és maximalista. A lakk 3 hétig biztosan kitartott ezidáig és gyakran dicsérik a színeket!

Ambrus Éva

Végre egy hely, ahol hetekig gyönyörű a körmöm. A lokáció miatt választottam, de mindent összevetve nagyon meg vagyok elégedve. Korábban állandóan szenvedtem, hogy lepattant a géllak, betört a körmöm, de most hetekig tart és csodaszép. Köszi a rugalmasságot, hogy online is tudok időpontot cserélni! Csak ajánlani

Szabó Gabriella

Csaba munkáját csak dicsérni lehet. Pontosan, precízen dolgozik, látszik, hogy évek óta ezzel foglalkozik és mindig szép és tartós a végeredmény (a 3,5 hetes géllakkommal sem volt semmi gond). Visszajáró vendégként mindenkinek csak ajánlani tudom, nem mellesleg pedig könnyedén megközelíthető a szalon is, ahol dolgozik.

Bán Blanka

Rendkívül precíz munka, professzionálisan kezelt időpontfoglalás. Emellett udvarias, kellemes légkör. Minden alkalommal elégedett vagyok, mivel mindig megújuló, változatos körömmel távozhatok. Munkahelyemen már több kolleganőnek is feltűnt, hogy milyen szépek a körmeim. Csak ajánlani tudom!

Szalkai Zsuzsa

Már háromszor voltam Csabinál japán manikűrön, és még sokszor tervezek menni. 🙂 Gyors és precíz munkát végez, miközben figyelembe veszi az egyéni igényeket is. Tartós és tükörsima a végeredmény, csak ajánlani tudom.

Nagy Annamária

Pontos, precíz, gyors. Szépek és tartósak a körmeim mióta ide járok. Nincs sorban állás sem csúszás az időpontokkal, legjobb a környéken.

Nagy Anita

A 2022 év legnagyszerűbb találkozása Csabával volt.Január óta járok hozzá géllakozásra.Azóta többféle stílust próbáltunk ki, és mindíg csodálatos elegáns ápolt körmökkel távoztam a szalonból .Köszönöm neki, és csak ajánlani tudom professzionális munkáját!

Slemmer Marina

Csabi nagyon gyors és precíz. Hibátlan a munkája, teljesen elégedett vagyok vele, ajánlom mindenkinek, aki épp körmöst keres!

Fazekas Anna

Csaba abszolút profi, minden alkalommal csodásan lakkozott körmökkel távozom a szalonból, amik hetekig ugyanolyan szépek, mint a készítés napján.

Szoboszlai Renáta

Csabi szuper, OPI termékekkel dolgozik, melyek nemcsak kiváló minőségűek , hanem kivételesen gyönyörű színűek is.

Frankó Évi

2 éve járok Csabához. Azóta a körmeim mindig gyönyörűek. Még soha nem sérült vagy jött le a lakkozás. Csaba pontos, udvarias, végtelenül precíz. Megkérdezi, milyen körömformát, színt és ápolást szeretnék és a végén is, hogy elégedett vagyok-e. Igen! Nagyon! Csak ajánlani tudom!

Török Adrienn

Mindig is alapvető ellenállás volt bennem a manikűröztetéssel szemben, nem voltak jó élményeim, nem volt bizalmam. Egy kerületi csoport ajánlására figyeltem fel Csabára, egy helyi „közvéleménykutatásban” elég egybehangzóan őt javasolták a környékbeliek, és nagyon meggyőzőek voltak a vélemények. Ennek immár kb. két éve, és csak egy baj van: ha Csabához jársz, akkor úgy beállítja a mércét, hogy onnantól már nem tudsz máshová menni, mert ott biztosan nem leszel elégedett. Kiegyensúlyozott megbízhatósággal, precízen dolgozik, tökéletes eredményre törekedve, férfias határozottsággal, ami egyáltalán nem hátrány ezen a területen (sem). Örülök, hogy rátaláltam.

Bodnár Kriszta

Csaba nagyon profi, a géllakkos körmöm nem törik be, nem pattogzik le, 5. héten is viselhető tartós, egyenletes a felülete, nincs rajta megfolyás. Beülsz és érzed,hogy tudja mit csinál. Mindig elégedett vagyok, amit kérek azt kapom.

Nagy Annamária

Nagyon precíz ,szép és tartós lakkozást kaptam. Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm.

Wimmer Ágnes

A legjobb műkörmös, akinél valaha voltam, mára állandó vendége vagyok. Azért szeretem mert nagyon precíz és pontos. Bármilyen elképzelésemet meg tudja valósítani és nagyon tartósak a munkái. Én zselés műkörmöt kértem az első alkalommal, majd azt töltöttük párszor, utána géllakkot, egyik sem pattogzott le vagy sérült meg, pedig nem kímélem őket. Havonta egyszer járok, ami kész felüdülés. Amellett, hogy Csaba fantasztikusan dolgozik, jó vele beszélgetni is, nagyon jó társaság. Ez az 5 csillagos értékelés ide kevés is, szívem szerint több csillagot adnék.

Lencse Melinda

Nagyon hálás vagyok azért, hogy az eddigi rossz tapasztalatok után végül eljutottam Csabihoz. Nagyon precíz, alapos, szakszerű , higénikus munkát végez. Látszik rajta, hogy nagyon szereti a munkáját, örömmel csinálja . Mindig nagyon jó a hangulat a szalonban. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nagy Zsófia

Csaba precíz munkát végzett, a szép körmök mellé egy igazán tartalmas beszélgetést is kaptam tőle. Csak ajánlani tudom! 🙂

Musielák Dóra

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Precíz profi szakember nagyon kedves és gyönyörű munkát végez minden alkalommal! Nagyon boldog vagyok hogy hozzá kerültem! 🙂 Remélem még nagyon sokáig járhatok hozzá! Drága Csabi nagyon nagyon köszönöm!

Menyhárt Tünde

Csaba az egyetlen körmösöm akinél élsport mellett sem törnek le a körmeim soha! Jó társaság, szép és profi munka! ?

Burián Katalin

Pontos, szép es tartós munka 🙂

Daniella Daniella

Nagyon minőségi szolgáltatás, 4 hetet kibír a géllakk, közben nem törik, nem pattogzik, nem sérül meg a lakkozás. Az ízlése is kiváló Csabinak; amikor épp nem tudok dönteni, nyugodtan rábízhatom magam, mert a végeredmény lenyűgöző. Bátran lehet tőle tanácsot kérni a színnel, díszítéssel kapcsolatban. Rengeteg szebbnél szebb színnel rendelkezik a szalon. Mindig elégedetten jöttem el onnan, és a továbbiakban sem aggódom semmi miatt, ha a körmeimről van szó 🙂

Karaszek Petra

Szeretettel várlak a szalonomban

jelentkezz be hozzám!

Szalon szabályzat

Csak magánszemélyeket áll módunkban kiszolgálni!

Parkolás
Vendégeinknek parkolásra az utcán van lehetőségük. A Pálya utca a kerületi szabályok szerint fizető övezet. Kérjük kedves Vendégeinket, az érkezés során vegyék figyelembe, hogy esetenként időt vehet igénybe a parkolás. Parkoló kód az utcában: 3012.

Fizetési lehetőség
A szolgáltatások kiegyenlítése készpénzzel, és bankkártyával is lehetséges.

Időpont módosítás, lemondás telefonon, e-mailben vagy online
Időpont módosítást, illetve lemondást csak is kizárólag a +36 70 268 1001-es telefonszámon áll módunkban fogadni, munkanapokon 10:00 és 18:00 között vagy üzenetben az elitenails@elitenails.hu e-mail címen, vagy online.

Időpont módosítás, lemondás 2 munkanapon túl
Időpont módosítást vagy lemondást az időpontot megelőző 2 munkanapon túl áll módunkban elfogadni.

Időpont módosítás, lemondás 2 munkanapon belül
Amennyiben egy időpont kettő munkanapon belül kerül módosításra vagy lemondásra, úgy a szolgáltatás teljes összegét ki kell fizetni.

Késés
Szalonunknak legfeljebb 15 perc késést áll módjában elfogadni, oly módon, hogy a szolgáltatást csökkentjük a késés idejével. 15 percen túli késés esetén, a szolgáltatás teljesítettnek minősül, viszont a szolgáltatás teljes összegét ki kell fizetni.

Foglalásod csak is kizárólag abban az esetben érvényes, ha azt e-mailben visszaigazoltuk.

Látogass el hozzám

1012 Budapest, I. kerület, Pálya utca 17.

Kattints a címre és azonnal megjelenik a térkép

Kövess be:

elite nails bankkártyás fizetés, gél lakkozás, műköröm

Fizetés

Szalonomban bankkártyával is tudsz fizetni.