Szolgáltatásaim

Manikűr, Gél lakkozás, Műköröm építés

 

 

Tekintsd meg szolgáltatásaimat!

Manikűr

A kezünk alapvető figyelmet követel, ha az ápolt megjelenésről van szó. A manikűr mindenki számára tökéletes megoldás, hiszen a rendszeres kezelés szép körömformát, egészséges körömágyat és nem utolsó sorban maximális kényelmet nyújt. Emellett ideális, ha a természetes megoldásokat kedveled, de szeretsz odafigyelni az ápolt megjelenésre.

A kézápolás ma már a szépségápolás olyan sajátos területét képviseli, amelynek szívesen szentelünk külön időt és speciális helyet. Vendégeim kényelmes, elegáns, lelket melengető légkörben engedhetik át magukat a pihenésnek, szépülésnek. Hiszem, hogy a jó közérzethez, a magabiztos fellépéshez természetes módon kapcsolódik az egészséges, esztétikus kéz igénye, ebben segítek manikűr szolgáltatásom keretein belül.

Elsősorban azoknak ajánlanám, akiknek valamilyen okból nem lehet színes anyag a körmükön, mint pl. egészségügyi dolgozók, vagy bizonyos zeneművészeti ágban dolgozók.

Manikűr szolgáltatásomon belül választható a körmök fényesre vagy mattra polírozása.

Szeretnéd, ha a kezeid ápoltak és szépek lennének?

Válaszd manikűr szolgáltatásomat!

Manikűr online bejelentkezés:

*48 órán belüli lemondás esetén a foglalt szolgáltatás teljes összege levonásra kerül a következő alkalommal.
Kérlek lemondási szándékod időben jelezd felém.

Gél lakkozás

Ha nem szeretnél hosszabb körmöket a sajátodnál, akkor a gél lakkozás a legjobb választás számodra! Remek megoldás, ha nem vágysz hosszabb körömre a sajátodnál, mégis ápolt, szép, gyors és tartós megoldást szeretnél.

A hagyományos lakkozással ellentétben a géllakk UV fényre tökéletesen megköt, így a gél lakkozást követően nincs szükség további elővigyázatosságra, hetekig viselhető komplikáció nélkül. A tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem vékonyítja el a saját körmöt, erős tartást és biztonságot ad neki.

Kizárólag a legjobb minőségű termékekkel dolgozom, palettámon megtalálhatóak az OPI és a BRILLBIRD legnépszerűbb színkollekciói. 

A legújabb és legnépszerűbb megoldásokat alkalmazom, kérhetsz francia, ombre, vagy babyboomer technikát. A korábbi géllakkot igény szerint oldószerrel vagy reszeléssel távolítom el, ezt te döntöd el. 🙂

Ha szeretnéd, hogy a körmeid tartósan, természetesen gyönyörűek legyenek a mindennapokban

válaszd géllakk technikámat!

*48 órán belüli lemondás esetén a foglalt szolgáltatás teljes összege levonásra kerül a következő alkalommal.
Kérlek lemondási szándékod időben jelezd felém.

Műköröm építés

Műköröm építés szolgáltatásomat akkor ajánlom, ha a saját körmöd nem elég erős, vagy hosszabbat szeretnél, de nem sikerül megnöveszteni. Ha kezed folyton szem előtt van, akkor hosszútávon ez lehet számodra a tökéletes megoldás, amely biztosítja a tökéletes formájú és hosszúságú körmöket akár heteken át.

A műköröm építés folyamatosan fejlődő iparág, így a lehetőségek egyre szélesebb skálája biztosítja a kényelmes, szép és tartós viseletet. Lényege a természetes körmök meghosszabbítása és szebbé tétele. Ez a technika azoknak is lehetőséget ad, akik soha nem voltak elégedettek a körmük formájával, méretével, típusával.

Akárcsak más szolgáltatásomnál, a műkörömépítésben is elsősorban a természetességre, a finomságra, a nőiességre fektetem a hangsúlyt.

Porcelán és épített zselés műkörmöt is választhatsz, melyekkel tetszőleges hosszúságú, natúr, francia, színes vagy babyboomer körmöket készítek, így lesznek körmeid tartósan gyönyörűek. Igény szerint csodás díszítést is kérhetsz, kövekkel, festett mintákkal, különleges színkombinációkkal!

Ha szeretnél gyönyörű, igényes és természetes körmöket,

válaszd műköröm szolgáltatásomat!

*48 órán belüli lemondás esetén a foglalt szolgáltatás teljes összege levonásra kerül a következő alkalommal.
Kérlek lemondási szándékod időben jelezd felém.

Szalon szabályzat

Csak magánszemélyeket áll módunkban kiszolgálni!

Parkolás
Vendégeinknek parkolásra az utcán van lehetőségük. A Pálya utca a kerületi szabályok szerint fizető övezet. Kérjük kedves Vendégeinket, az érkezés során vegyék figyelembe, hogy esetenként időt vehet igénybe a parkolás. Parkoló kód az utcában: 3012.

Fizetési lehetőség
A szolgáltatások kiegyenlítése készpénzzel, és bankkártyával is lehetséges.

Időpont módosítás, lemondás telefonon, e-mailben vagy online
Időpont módosítást, illetve lemondást csak is kizárólag a +36 70 268 1001-es telefonszámon áll módunkban fogadni, munkanapokon 10:00 és 18:00 között vagy üzenetben az elitenails@elitenails.hu e-mail címen, vagy online.

Időpont módosítás, lemondás 2 munkanapon túl
Időpont módosítást vagy lemondást az időpontot megelőző 2 munkanapon túl áll módunkban elfogadni.

Időpont módosítás, lemondás 2 munkanapon belül
Amennyiben egy időpont kettő munkanapon belül kerül módosításra vagy lemondásra, úgy a szolgáltatás teljes összegét ki kell fizetni.

Késés
Szalonunknak legfeljebb 15 perc késést áll módjában elfogadni, oly módon, hogy a szolgáltatást csökkentjük a késés idejével. 15 percen túli késés esetén, a szolgáltatás teljesítettnek minősül, viszont a szolgáltatás teljes összegét ki kell fizetni.

Foglalásod csak is kizárólag abban az esetben érvényes, ha azt e-mailben visszaigazoltuk.

Látogass el hozzám

1012 Budapest, I. kerület, Pálya utca 17.

Kattints a címre és azonnal megjelenik a térkép

Kövess be:

elite nails bankkártyás fizetés, gél lakkozás, műköröm

Fizetés

Szalonomban bankkártyával is tudsz fizetni.