A jól bevált nude és pasztell színek

A körömtrendek jönnek-mennek, de a klasszikus színek mindig divatosak lesznek. A nude és a pasztell színű körömlakkok ismét fénykorukat élik, és a körmös szalonokban is előszeretettel kérik ezeket a színeket. Ezek az árnyalatok minden alkalomra megfelelőek és könnyebben is lehet ezekhez öltözködni. 

A „jazzed up” francia manikűr

Amikor a klasszikus francia manikűrre gondolunk, akkor az egyszerű fehér végű körmök jutnak eszünkbe. De a 2021-es körömtrendek között egy újdonság is megjelenik, ami nem más, mint a „jazzed up” francia manikűr. A fehér színt az idei évben a különleges színek váltják fel: neon színek, különböző színek árnyalatok kavalkádja, valamint a geometriai köröm minták is népszerűek lesznek. Bármi is legyen az, amit szeretnél, én megvalósítom! 

Jazzed up, francia manikűr, Elite Nails szalon, Budapest 1. kerület, Tarjányi Csaba

A bevállalósaknak: sárga szín

Kevesen merik bevállalni ezt az alapszínt, pedig csodás látványt nyújt. Akár a rikító, akár a világosabb árnyalatait is választhatod, mivel 2021-ben mindenhol ezt a színt fogod látni, legyen szó műkörömről, vagy akár gél lakkról.

Különböző színekkel vagy mintákkal kombinálva még pompásabb eredményt érhetsz el. Vállald be az egyik legmenőbb színt az idei körömtrendek közül!

Hódító piros árnyalatok

A piros szín remek döntés bárki számára, hiszen egy nagyon elegáns, de mégis vagány megjelenést biztosít. És ez nem véletlen, hiszen a vörös a hatalom, a szeretet és a veszély színe.  Vendégeim is előszeretettel választják ezt a színt gél lakk, vagy műköröm elkészítéséhez. Próbáld ki Te is, és hagyd, hogy a körmeid magukért beszéljenek!

Élénk színek

Ha színes körmöket szeretnél, akkor válaszd a lila vagy sötétkék színeket. Többféle árnyalat közül is választhatsz egyszerre, nem muszáj minden körmödnek egyformának lennie.

A lila lehet indigó vagy ibolya szín is, némi díszítéssel vagy csillámmal meghintve. A sötétkéknél szintén lehet játszani a csillámmal, de ott elsősorban a mély kék fog uralkodni a 2021-es körömtrendek alapján.

Engedd szabadjára fantáziádat! Budán, az I. kerületben található Elit Nails szalonban több, mint 100 gél lakk szín közül választhatsz, így könnyedén megvalósítom minden elképzelésed.

Zöld mindenütt

 

Első hallásra talán furcsának tűnhet zöldre festeni a körmeidet, de gondolj bele milyen jó mutatna a méregzöld, vagy egy világosabb zöld is francia manikűrként, fehérrel megbolondítva. A zöldet nem biztos, hogy mindenki kedveli, de mindenképp ajánlott kipróbálni azoknak, akik szeretnek kísérletezni a színekkel. Gél lakk technikához, és műkörömhöz is tökéletes választás lehet idén.

Ha te is szeretsz új dolgokat kipróbálni, ha szeretsz kitűnni a tömegből, akkor az Elite Nails Szalonban a helyed! Körmeidnek csak a fantáziád szabhat határt.

Zöld, köröm, műköröm, gél lakk, Elite Nails, szalon, Budapest, 1. kerület, Tarjányi Csaba

Ombre

.Az ombre már évek óta létezik, amelynek a lényege, hogy a színárnyalatok váltakoznak. Már 2020-ban is megjelent az ombre új változata, de 2021-ben lesz csak igazán felkapott. Ennél az új ombre trendnél nem egy körmön van az összes színátmenet, hanem minden egyes körmön a választott szín egy árnyalata fedezhető fel az egészen világostól a sötétig. Válaszd az Elite Nails-t Budán az I. kerületben és elkészítem a megálmodott körmödet!

Ombre, színárnyalatok váltakozása, Budapest I.kerület, szalon, Elite Nails, Tarjányi Csaba

Mintákra fel!

Idén rengeteg minta közül lehet majd választani, ugyanis trendi lesz az állatos minta, a különféle lógók megjelenése, a kötött pulcsi mintájú festés vagy az akvarell képekre emlékeztető körömfestés. 

Minta, állatos minta, logók, kötött pulcsi minta, akvarell, köröm, műköröm, szalon, Budapest 1. kerület, Elite Nails, Tarjányi Csaba

Díszítsd körmeid!

 

Díszítés szempontjából a minimális díszítés lesz a nyerő, hisz, ahogy a mondás szól: „A kevesebb néha több.” Néhány kisebb, kevésbé kihívó matricát vagy díszt nyugodtan lehet a körmökre tenni. Viszont van egy nagyobb kiegészítő, ami 2021-ben nagyon kapós lesz: a 3D hatású gyöngy kiegészítő. Bármit is választasz körmös szalonomban, az Elite Nails szalonban Budán, az I. kerületben minden kérésedet teljesítem! 

Köröm díszítés, Elite Nails, szalon, Budapest, I.herület, köröm, műköröm, gél lakk

Extra hosszú műköröm

A zselés és a porcelán műköröm rendkívül tartós és újratölthető, ezért akár hónapokon át viselheted. Mindenki másképp szereti: van aki a rövidebb, van aki pedig a hosszú műköröm mellett teszi le a voksát. 2021-ben a hosszú, mintás műköröm fog hódítani. Ha profi körmös kezei által szeretnéd körmeid megszépíteni, akkor jelentkezz be hozzám!

Extra hosszú műköröm, Elit Nails, Budapest, szalon, 1. kerület, Tarjányi Csaba

Mint láthatod 2021 telis-tele lesz különleges körömtrendekkel. Használd ki az újévet és merj nyitott lenni az újdonságokra nemcsak a ruházat vagy a haj, hanem a körömdivat terén is. Egyet ne felejts: mindenképp műkörmös szakemberre bízd körmeidet, hiszen így érhetsz el tartós hatást!

 

Ha egyedi, magas színvonalú körmöt szeretnél profi műkörmös által, akkor válaszd az Elite Nails-t Budán az I. kerületben!

Jelentkezz be hozzám online, mindössze 1 perc alatt! Szeretettel várlak!