Melyik a legjobb gél lakk márka?

Tekintettel a gél lakk technika népszerűségére, ma már számtalan márka kínálatából válogathatunk. Ha még nincs tapasztalatod, hogy melyik márka lakkjai a legjobbak, melyikkel könnyű dolgozni, és ár-érték arányban melyik gél lakkot érdemes megvenned, ebben a bejegyzésben választ adok minden kérdésedre! 🙂

Mitől jó egy gél lakk?

Könnyen kezelhető

Jól tapad

Intenzív, megfelelő színű, nem kenődik el, nem lesz csíkos, tökéletesen fed

A kötési ideje rövid

Ne égessen, legyen eléggé rugalmas

Mire figyelj gél lakk vásárlása esetén?

Ahhoz, hogy ki tudd választani, számodra melyik a legjobb gél lakk márka, a következő szempontokat érdemes figyelembe venned:

01

Mennyire leinformálható a márka.

Ha olyan márkától választasz, amiről nem találsz véleményt, vagy gyanúsan olcsó, nem biztos, hogy megéri a kockázatot.

02

Nincs róla vélemény, vagy nem túl jó.

Ma már szerencsére szinte minden márkáról találhatunk felhasználói véleményeket a különböző online platformokon – ezeket érdemes átnézned, mielőtt elkötelezed magad.

03

Milyen összetevőket tartalmaznak a termékeik.

A legtöbb termék/márkaösszehasonlító oldalon színekkel jelzik a termékek összetételének egészségügyi szintjét – ha az egyik termékben túl sok pirosat látsz, azt érdemes elkerülni.

04

A szakemberek mennyire szeretik.

Szinte minden szolgáltatás esetében elmondható, hogy a szakemberek leteszik a voksukat egy-egy márka mellett. Ez a körmösök közt sincs másképp. Bár nem mindenki használja ugyanazt – és ez nem is baj – amelyik márkát sok megbízható körmös szakember használja, abban valószínűleg nem fogsz csalódni 🙂

Melyek a megbízható gél lakk márkák?

Alapvetően rengeteg jó, megbízható márka van a piacon, de természetesen itt is hatalmas különbségek vannak mind minőség, mind megbízhatóság szempontjából.

Ha követed a munkásságom egy ideje, talán nem árulok el újdonságot, én az OPI és A BRILLBIRD termékek mellett tettem le a szavazatom, abszolút minőségi, tartós termékeik vannak, széles színválasztékkal és folyamatos fejlesztéssel.

Rengeteg nagyon jó műkörmös szakember dolgozik a Crystal Nails, Diamond Nails, Perfect Nails termékekkel.

A számomra bevált gél lakk márkák – miért az OPI és a BRILLBIRD?

Az OPI gél lakkjai egytől egyig gazdagon pigmentáltak, hosszú élettartamúak és megbízhatóak. Emellett a márka kínálatában minden megtalálható, ami a kéz- és lábápoláshoz, géllakkozáshoz és műköröm építéshez, illetve eltávolításhoz szükséges.

A BRILLBIRD márka egyik legfontosabb célja, hogy igazán tartós lakkokat hozzanak létre, amelyek jól alkalmazkodnak a mindennapi kihívásokhoz. A tartósság mellett pedig mindent megtesznek, hogy a lehető legszéleskörűbb igényeket elégítsék ki – szinte bármilyen technikához, elképzeléshez találhatsz színeket, eszközöket, díszítő elemeket.

Ha érdekel, hogyan néznek ki ezek a termékek használat közben, vagy te is kipróbálnád, milyen őket viselni, tekintsd meg korábbi munkáimat, vagy jelentkezz be hozzám még ma!